Skjul sider og gør dem synlige igen

Med få klik kan du kontrollere synligheden for alle dine sider.

Hvordan skjuler jeg en side eller en underside?

Hvis du vil skjule en side, klikker du på ikonet 'Administrer indstillinger for denne side' i nederste højre side af Edy-menuen. Her vil du kunne se din nuværende sidetitel, URL, layout, nøgleord, beskrivelse, synlighed samt muligheden for at vise udførte ændringer automatisk.

Du klikker blot på 'Skjul fra menu' i menuen 'Synlighed'. Derefter klikker du på 'Gem ændringer', og siden vil nu være skjult fra menuen.

Hvis du ønsker at gøre siden synlig igen, går du ind i den samme menu og vælger 'Synlig i menu' fra menuen 'Synlighed'.

Du kan også vælge at skjule eller synliggøre dine sider via 'Struktur'-menuen. Du går ind i menuen via 'Indstillings'-panelet og vælger det ønskede sprog fra den viste side.

Klik nu på 'Indstillinger' på den ønskede side for at få adgang til menuen, hvor du kan administrere sidens synlighed.