Password-beskyttede sider

Se hvordan du bruger password-beskyttelse, hvis du vil dele enkelte sider med særligt udvalgte gæster. Invitationerne sendes automatisk ud på mail, og denne service er både nem og sikker.

Du kan måske sommetider have brug for at dele bestemte sider på din hjemmeside med en udvalgt gruppe brugere, og her kan du bruge vores password-beskyttelse. Vi værner om din sikkerhed og dit privatliv, og derfor vil vores password-beskyttede sider ikke blive vist i søgemaskiner, da de ikke er vist i filen robots.txt.

Når du har valgt at password-beskytte en side på din hjemmeside, skal du være opmærksom på, at alle sidens undersider ligeledes vil kunne ses af inviterede brugere.

Hvordan opretter jeg en password-beskyttet side på mit site?

Det er meget nemt at oprette en password-beskyttet side: Du skal blot tilføje en almindelig side ved at klikke på knappen '+ Tilføj' i hovedmenuen eller klikke på'+'-ikonet på forsiden i menuen 'Indstillinger - Struktur'.

Dernæst går du ind på siden og åbner indstillingerne i nederste højre hjørne i Edy-panelet. Vælg 'Password påkrævet' fra menuen 'Synlighed'. Din side er nu password-beskyttet.