Opret nye eller fjern gamle sider

Udvid din hjemmesidestruktur ved at tilføje de sider, du har brug for.

Hvad er forskellen på hovedsider og undersider?

Du har mulighed for at tilføje to forskellige typer sider på din Edy-side - hovedsider og undersider.

Hovedsider er som standard vist i hovedmenuen. De indeholder som regel de vigtigste informationer, som så kan inddeles i flere elementer via undersider.

Selve undersiden indeholder som regel en bestemt mængde oplysninger om et større emne.

Hvis du f.eks. har oprettet en hjemmeside for din restaurant og har tilføjet en side specielt til menuer, vil du muligvis få brug for undersider, hvor du evt. kan opdele menuen i forret, hovedret og dessert.

Hvordan tilføjer jeg en ny hovedside eller underside til mit site?

Du skal først være logget ind i din Edy-sides redigeringsmenu.

Herefter tilføjer du hurtigst en ny side ved at klikke på ikonet '+Tilføj', som du finder i hovedmenuen.

Du kan tilføje undersider direkte fra siden ved at klikke på knappen '+Tilføj' ud for hovedsiden. Du vil blive bedt om at navngive undersiden, og du har også mulighed for at ændre adressen, som først vil blive oprettet automatisk efter det navn, du har valgt. Herefter vil undersiden blive oprettet under hovedsiden.

Du kan også tilføje en ny side til din hjemmeside ved at vælge menuen 'Indstillinger - Struktur'.  Du kommer herefter ind i struktur-menuen, hvor du kan tilføje en ny side ved at klikke på ikonet '+' efter en af de eksisterende sider.

Når du har tilføjet enten en ny hovedside eller underside til din Edy-side, vil du blive bedt om at give siden et navn. Du kan se, at sidens adresse tilføjes automatisk. Du kan også ændre adressen særskilt ved blot at klikke på den.

Til sidst vælger du sidens layout. En almindelig side vil blive foreslået som standard, men hvis du ønsker at oprette en blog, skal du huske at vælge layoutet Blog & Nyheder.

Hvordan fjerner jeg en side fra mit site?

Hvis du ønsker at fjerne en hovedside eller underside fra dit site, har du to muligheder:

Du kan åbne 'Sideindstillinger' i nederste venstre side i Edy-panelet og klikke på 'Slet'.

Du kan også vælge menuen 'Indstillinger - Struktur'. Når du kommer ind i menuen, kan du slette den ønskede side ved at klikke på papirkurven ud for den pågældende side.