Opret en 401- og 404-side

Kontrollér de beskeder, som vises på din hjemmeside, og tilpas dem til dine ønsker og behov.

Hvad er 401- og 404-sider?

401 Uautoriseret Fejl betyder, at du enten skal logge ind på en password-beskyttet side (indtaste en gyldig e-mail-adresse og password), eller også har du bare ikke adgang til den pågældende side.

404 Ikke Fundet-fejl viser, at den besøgende besøger en side, som ikke længere findes på hjemmesiden.

Hvordan kan jeg selv oprette brugerdefinerede 401- og 404-sider?

Det er meget nemt! Du går blot ind i din skabelons redigerings-menu via 'Indstillinger - Rediger skabelon' og vælger enten 'Fejl 401' eller 'Fejl 404' fra layout-menuen.

Du bestemmer selv, hvordan siden skal tilpasses - du kan tilføje ren tekst, et billede eller et fuldt side-layout. Såfremt du har brug for hjælp til dette, er du meget velkommen til at kontakte os på support@dandomain.dk.