Opret nye eller fjern gamle sider

Udvid din hjemmesidestruktur ved at tilføje de sider, du har brug for.

Ændring af strukturen på din hjemmeside

Det kan sommetider være nødvendigt at ændre din hjemmesides struktur. Dette kan dog gøres meget nemt, uden at du behøver at slette nogen af dine sider.

Ændring sidetitler og beskrivelser

Sådan ændrer du din sidetitler og -beskrivelser på din hjemmeside.

Password-beskyttede sider

Se hvordan du bruger password-beskyttelse, hvis du vil dele enkelte sider med særligt udvalgte gæster. Invitationerne sendes automatisk ud på mail, og denne service er både nem og sikker.

Ændring af hjemmeside-adresser

Alle siderne på din hjemmeside har automatisk genereret adresser, som altid kan ændres efter dit ønske.

Skjul sider og gør dem synlige igen

Med få klik kan du kontrollere synligheden for alle dine sider.

Opret en 401- og 404-side

Kontrollér de beskeder, som vises på din hjemmeside, og tilpas dem til dine ønsker og behov.