Opret brugerdefinerede websites
Du kan bygge helt tilpassede website design i Edy CMS. Alt du skal gøre, er at arbejde på den html-baserede kode af sideskabeloner, CSS, javascripts og billedfiler. Du kan bygge stort set enhver form for hjemmeside med Edy CMS kode/design editor.
Der er næsten ingen grænser for antallet af forskellige sideskabeloner forbundet med dit websted. Redigering skabeloner kræver, at du har et vist kendskab til HTML kodesprog og eventuelt med CSS og Javascript. Edy CMS bruger liquidmarkup templating motor til at gøre sidens indhold i HTML-output. Ekstra kodesprog er nødvendig for at bringe dynamisk og overskueligt indhold fra Edy CMS til HTML-sider, den producerer.

Open code editor
For at tilpasse dit websteds design, navigerer du i din Edy CMS administration til "indstilling" og i toppen af siden med designs, vælge "Skabelons editor" eller hvis denne allerde er valgt for det aktive desiden, vælges "Skabelon editor".

Her ser du et simpelt eksempel på en kode til en side template. Du kan lave så mange du ønsker og bruge det på de individuelle sider du selv vælger.

<html>

<head>

<title>{{ page.title }}</title>

<meta name="keywords" content="{{ page.keywords }}" />

<meta name="description" content="{{ page.description }}" />

{% stylesheet_link "style.css" %}

{% rss_link %}

</head>

<body>

<h1>Velkommen til min EDY CMS Template!</h1>

{% content %}

</body>

</html>

Se flere kode eksempler i kode menuen.