Kode Knowledge base
Edy har siden lancering allerede fra start haft mange udviklere og designere igang med egne koder og succesfulde eksperimenter med egne koder der bringer grænserne for hvad Edy CMS er i stand til væsentlig længere end oprindelig planlagt. For at gøre dit liv lidt lettere, har vi listet en række JavaScript og templating eksempler til at fremvise, hvad Edy CMS er i stand til.

Disse eksempler vil give dig præcis, hvad du har ledt efter og du kan nemt kopiere og indsætte koden direkte i din design editor, og du er igang. Intet besvær, ingen smerter. Men, som med alle koder og avancerede ønsker til Edy CMS er du besdt hjulpet ved at have en god baggrundsviden omkring client side scripting og css.